Konstnärer

Var med Sofie idag, gick hem till mig hämta pengar, köpte chips och cola, sånt jävla behov xd
Vi pluggade nåra minuter innan vi tröttna så vi satt och snacka om livet sådär ;)

Konstnärer i skolan på högsta grad


Jag typ dör

Usch, jag måste lära mig säga nej! Min klass slutade 40 minuter tidigare men ändå satt jag i skolan till halv 4 då resten slutade och övertalades att åka med Hanna och Jossan in till stan för att sälja nått, och det tog lite längre än väntat så jag kom hem kvart i sex och åt och nu har jag pluggat ett tag. Så har ganska tråkigt, snackat med Tanya ett tag och så men nu måste jag ta tag i läxorna.. Har spanska till imorn också fan, måste börja nu så byyyye


SkoolAN

Sitter i skolan nu, pluggar so kul kul.
Satt med Ayah men hon blev utkastad hahah, lilla Ayah. Så nu sitter jag helt själv och orkar bara inte plugga men jag måste har typ 30 läxor till senast fredag... :/


Piss väder

På något sätt är jag glad att det är sånt jävla väder så länge det innebär att det är varmt.. Var ju fan 15 grader i typ fredags, slipper vinterjackan ett tag till ;)

Se fram emot nån dag i veckan för då blire 17 grader ;)


Dusch

Kom hem runt 2 från Tanya och hoppa in i duschen nästan direkt, skönt som fan.
Nu måste jag plugga och så och kaaaanske träffar Hanna ikväll de vet jag inte ♥
 

Feeeest.. Eller ne

Jag träffa Hanna och Jossan i gullmars och fixa cigg till kvällen och sen drog jag och träffa Tanya som ville vara ute, nej tack det spö regna så vi satt inne tills vi mötte Hanna och några i Bagis men vi tröttna så vi drog och träffa Jonte, Alex och Markus.
Efter drog vi till kärrtorp för det skulle vara "fest" där men jag är ganska så besviken ska jag säga så jag och Tanya kom nyss hem till henne så jag slaggar här, mysigt.
Ser fram emot nästa helg, fan va kul vi kommer ha tjejer ;)


Ber om ursäkt

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag men det har inte hänt så mycket kul..
Idag åkte jag in till stan med Hanna och Oskar i en timme eller så sen så mötte jag Moster och min 5 åriga kusin Emma och jag och Emma gick på konserthuset och såg nån barnkonsert som hette
PÅ SPÖKSPANING, den dög väl för mig haha och Emma tyckte den var jätte bra så den 15:e blire nästa konsert.

Efteråt mötte vi min moster igen och gick till Bellman café och konditori och jag måste säga att jag inte rekommenderar deras chailatte, den var i en litet glas för 39 spänn och smakade typ iiiingenting, nej usch har dåligt samvete nu att jag lät moster betala ::


Waaaaazup?!

On the lektion now!
Sitter med brudarna på chill lektion utan lärare, dig ska jag träffa Sofie det blir mys mys!

Igår var jag med Hanna i ösmo och träffade Ludde, Linus och några, vi körde lite moppe som slutade med att den gick sönder, oups.. Men kul var det och vi satt på deras ungdomsgård hela kvällen så det var en lyckad dag ;)


Osocial rast

Sitter på rasten och jag kan svära på att ingen är speciellt social.. ALLA sitter med sina mobiler och då menar jag alla :)
Men men party som party, musik i hela hallen så jaa


Matlagning in tha classroom

Har hemkunskaps vecka i skolan nu och alla lärare pratar ekonomi och skit men favoriten hittills är min so lärares... Han har lärt oss laga bolognese och vi har smakat såna här lektioner skulle jag klara mig på hela tiden ;)

 


Ska nog ta och tralla till skolan

A du hörde.
Jag har precis gjort mig klar ska till skolan nu, kommer nog lite sent men det blir nig bara några minuter.. Hoppas jag ;)
Annars idag ska jag träffa Hanna och jag hoppas vi typ träffar någon jag orkar inte sitta inne och trycka och isåfall har man ju lite roligare bilder att lägga upp såå yey

Nunna idag


Ah du hörde

Tanya har suttit och lekt med Google translate i säkert en timme känns det som och äääääntligen skulle hon äta för då kan hon följa med mig hem sen så jag kan komma hem och äta och plugga och skicka in min läxa som jag anar att jag bara kommer få ett snålt C i...
Blää


Doritos :3

Sitter hemma hos Tanya nu och äter Doritos mm.. Tanya ska plugga och jag känner inte att jag behöver, jag gör säkert det men jag tänker inte tänk efter och förstöra min lugna dag!

 


In tha school once again

Nu sitter jag i skolan och det är bara måndag tyvärr.. En hel vecka kvar usch så jävla trött, hoppas nått roligt händer i helgen ;)


Love u Siri


Vakie vakie


Vakna nyss

Jahapp då har man precis vaknat, och nu har man en massa plugg att se fram emot. Och det ända jag önska var att mamma kunde dra, för jag vill vara ensam hemma, det är ju så skönt!


Seg dag

Träffade Tanya vid halv 2 och åt på donken sen drog vi hem till varandra och jag duscha lite och la mig i soffan och tog det lugnt.
Sophia och Jonte ringde vid 9 och fråga om jag ville komma till kärrtorp vilket jag gjorde men om jag ska vara helt ärligt var det jävligt tråkigt där och iskallt så jag drog efter en kvart xd


Donken med bestis?

Vaknade nästan nyss.. Eller ha har vaknat några gånger under natten och så... Mått så jäääkla dåligt!
Men men kul var det igår iallafall så de vare värt!
Vette fan vad jag kan skriva om gårdagen kommer ändå inte kunna få med allt men jag kan säga att jag älskar dig Tanya för du var så gullig och du satt med mig men jag hatar dig på samma gång men bara så att jag garvar åt det. Here's some pics:


En timme sen nu blire kärlek

Försov mig idag och kom en timme sent men det se bara spanska så jag överlever ;)
Sen efter det så började vi se en film om Shakespeare .. Som heter Shakespeare in love, ganska bra faktiskt.
Sen ikväll blir det feeeest!
Skriver mer om det sen ;)


Sitter i min ensamhet

Har precis kommit från utvecklingssamtalet.. De va väl Inge speciellt sådär.
Annars nu så sitter jag inlåst i solariet SJÄLV!
Haha det är det ända stället som är varmt och det är musik och Nathalie gick och åt med sin farsa så det här är faktiskt ganska mysigt :)


Svärord,svärord och ännu mer svärord!

Assåå åååh! Jag sov hos Sofie i natt och tänkte att jag kunde plugga nu innan jag drar på utvecklingssamtal men till det behöver jag dator... Och jag trodde jag skulle kunna kolla läxan med telefonen men tydligen så måste jg ha nått program fö det och Sofies morsa vill inte låna ut sin så här sitter jag.. Med tre stora jävla läxor som skulle vart klara för typ veckor sen och mes en läxa som jag faktisk kunde gjort men nej!

Hursomhelst så har vi det mysigt och jag ska snart ta och messa Nathalie :p


On the balkongish

Sitter på balkongen med min lilla tönt Sofie.. Ska sova här eftersom jag är ledig imorn, eller ah ska ha utvecklingssamtal, plus att vi måste göra någon hem uppgift imorn men den skulle tydligen gå fort men man vet aldrig våra lärare säger en del saker xd


If i could write

Love u Ayah skulle inte överleva utan dig i min klass xd


Författare här!

Hade precis lunch tyvärr.. Var Inge hungrig så ingen lunch för mig, Inge bra, Inge bra..
Så nu sitter jag och Hanna uppe i ett av klassrummen och har fest tsm med Emelies kompisar.. Eller ah dom verkar ha fest iallafall xd

Love u..


Like a orgenterare

Asså jag har suttit en timme och tagit foton på mig själv... Det är inte bra jag måste verkligen plugga!
Men varje gång jag tänker det så fastnar jag framför nått annat nej nej usch på mej det som fattas nu är att någon börjar skriva till mig jag inte har hjärta att dissa..


Orientering !check!

Kom nyss hem från origenteringsdagen!
Kom dit vid 11 och började springa kvart över.. Det var 30 kontroller och dem fanns över hela Flaten och gissa vad? Jag och Tanya tog ALLA! Vi var så jäkla smarta tog små hemliga vägar, hade alltid kartan rätt och vi kom tillbaka till lärarna exakt när vi skulle vara klara... Och de roliga är att vi hade kommit typ en kvart eller mer tidigare om vi inte tagit fel på två stigar och stannat och tagit foton! Så jäääävla stolt, good job girls!


Älskar min bästis..

Älskar dig Tanya du anar inte hur mycket du betyder, till döden skiljer oss åt eller vad säger du ;)

Nu ska jag iallafall gå och ta något att äta eftersom middagen inte ''räckte'' till mig xd
Kärlek till dig mamma

Varför ska sånt fucka up allt

Asså jag har typ världens jobbigaste liv xd
Jag skulle suttit hemma och pluggat me Tanya, jag har spelat Bike race hela dagen xd
Jag kom hem fett hungrig och nu får jag inte äta..
Har sov morgon imorn, ska orientera SJÄLV..
En kväll som är grym sabbas av en liten sak..
Jag vill gå ut, men måste plugga för att jag inte gjorde det förut.. Xd
Jaaa..


FML

Jag tänker fan flytta från den här jävla hålan, pallar inte mer... Så hejdå jag slutar nog blogga, kanske..


D.Ö.D

Kom nyss hem, skit seg så det blir inte mycket gjort för mig idag, ska dessutom plugga, har 3 stoora läxor... bok resension, so skapelseberättelse, so instuderingsfrågor, yey...
Mitt samvete är inte på topp just nu heller så vill igentligen bara ligga och bokstavligen dö men va gör man lixom :P
 

Partey

Hooola!
Sitter hos Issa just nu och segar som fan.. Skulle egentligen inte vara här utan hos Sofie men fick veta vid kl 22 att jag inte kunde så som tur var kunde jag slagga hos Issa annars vet jag inte vad jag skulle gjort..
Igår börja dagen med att jag träffa Sofie i nån halvtimme, sen drog jag och träffa Hanna, Filip, Oskar och några, tog några timmar innan vi kom ifrån centrum xd
Lyckad kväll.. Sen kom Issa, Nathalie, Nessie och Stina och alla drog till Ip och så :p
Härlig kväll får göras om!


Utgång

Går ut och träffar Sofie och Anton ni u bloggar mer sen!


Ligger i sängen just nu... Skulle egentligen varit ute nu med kompisar men morsan ville ha hem mig so here i am!
Va med Oskar Filip Jonte och Hanna innan, vi hade väl sådär kul, satt fast i tunnelbanan hela jävla dagen så man är väl lite irriterad att man behövde dra så fort man kom fram :/
Men innan träffa vi massor av andra i lilje men de drog sen så vi har vart i Kista och lite allt möjligt.

Sen imorn så ska man slagga hos Sofie, och på dagen kanske träffa några får se :)


Jonathan.. Hannaa

Slutade tidigt i skolan idag vid tio över två efter det träffa jag Hanna och Jonte, vi drog in till Slussen och dom åt på donken sen satt vi ett tag och snacka innan vi drog hem till Hanna och träffade Hannas kille Oskar, dom satt och höll på med sitt.. Medans jag och Jonte satt och snacka om vårt xd
Ingen pallade dra ut eftersom det är så j*kla kallt ute, jag har inte ens nån jacka för sånt här väder :/


Matish

Sitter på matten just nu, håller på att somna lite smått sådär... Sitter med Nadja, Issa och Karro, ingen är speciellt intresserade, men det är skönare än vanliga lektioner som engelska eller svenska... Idag är en av våra längsta dagar, ska träffa Tanya och jag ska hjälpa henne med läxan och snacka lite, så det är min dag, och ikväll blire greys anatomy :D

Issa hälsar btw ;)


Outside with the best gurl

Sitter ute med bästa Hanna nu, snackar mest och flummar.. Mysigt mysigt, ville bara dela med mig lite thihi


Mheely


Home finally..

Kom nyss hem från Skarpnäck, Dax att plugga, får se hur mycket det blir, orkar verkligen inte, ändå hade jag sovmorgon i två timmar :/


Äntligen hemma.. Snart

På väg hem, vart i stadshagen i timmar och kollat på saker.. Skit trist men nu är jag äntligen påväg hem ska möta Hanna i 5 min eller så, sen blire hem och plugga suck..

 


Stadshagen

Påväg till stadshagen med studiegruppen nu, ska leta efter tekniska konstruktioner eller nått.. Blir spännande, kommer dessutom börja regna också kul -.-


Sooooovmorgon

Kl 10 börjar man imorn! Yeah, grymt skönt fast sen är det iväg hela dagen med studiegruppen, men men det blir väl kul de ;)
Annars kom jag nyss hem vart ute ett tag med Hanna och snackat om allt möjligt


Orientering till helvet

Najs skol dag idag, börja nio med matte prov och sen lunch, sen var det lite genomgång och sen skulle man bara ta det lugnt och skriva nån IUP grej som var lätt.. Sen däremot, kom idrotten!
Minus grader typ ute, lerigt och blött... Jag svär hade du vita converse så var de inte vita länge till, då kommer du hem med buna... Och ännu värre jag hade klack skor, ändå tyckte jag att jag var skickligast och klarade mig bäst i skogen thehe, fast ont hade jag Ajax


RSS 2.0