Christmas


Firar bästaste Issa

Kom hem till Issa för ett tag sen och mötte alla tjejer som är här för att fira Issa. Lite trång med alla 17 tjejer i hennes kök dock. Men kvällen verkar bra än så länge så jag tror inte den kan bli dålig. Nu är det dax för skräkfilms mys med värsta bion


Dålig anslutning

Förlåt att bloggningen varit seg, har haft problem med anslutningen.
Min dag har varit allt annat än lugn. Har pluggat konstant från kl 11 till kl 4 och lite till usch, och det känns fortfarande inte som om jag kommit nån vart.


Vinter!

Jag älskar vintern! Jag skulle däremot kunna hoppa över kylan men jag blir iallafall mycket gladare på vintern och den är så mysig och fin. När det är snö då, inte slask eller regn och skit. Men pulka here i Come!


Löv u


Freeezin'


Dagen har varit kaos är sur på allt och alla...

Det har varit slagsmål, arga lärare, sura personer, och jag ska sitta i möte på fredag vilket jag kan berätta mer om sen. Men ser ända bra på dagen var att imorn är vi lediga så jävla skönt, ska plugga ikapp med allt!


Sofie äter här


Plugg plugg plugg

Jag skojar inte om att det är mycket plugg.. Jag har spanska prov på fredag, matte prov nästa vecka, so prov, sv prov, och no prov om två veckor hur fan ska jag lyckas med det usch!

Aja ska ta en titt på sista avsnitten av portkod nu och lugna mig :/

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2824055/images/2012/pic_50b4f5389606ee36436dc248.jpg" class="image">


My lifestyle


Kallt som f*n ute

Vart hemma ett tag nu, har vart med Tanya hela dagen och bara tagit det lugnt eftersom vi somna 5 i soffan.
Världens bästa kväll förutom några detaljer. Mamma sov borta så vi satt hemma hela natten och lyssna på musik, snacka, kolla på film och gick ut ett tag. Kul som fan var det iallafall... Älskar dig bestis ❤


Kom nyss hem

Vart ute en stund med Tanya och luffat, men skönt som var det iallafall. Dags att slagga snart kanske


Mysig kväll hos mig

Tanya kom för några timmar sedan och vi lagade mat och nu sitter vi och myser framför tven och snart blire lite gott och nått roligt på tv. Sådana här tillfällen önskar jag att mamma aldrig kommer hem ;)


Kinamuren

Bästa kvällen. Var på Kinamuren, buffé. Åt så jävla mycket är fortfarande mätt och gott var det. Rekommenderar starkt. Vi var ute ett tag sen i stan och gick runt och så, mysig kväll med tjejerna.


Mat skulle aldrig varit godare

Kom nyss hem från gymnasiemässan och jag är så jäkla hungrig så de är inte sant fatt att restaurangen ikväll lockar


On our way to gymnasiemässan

Sitter på pendeln med skolan påväg till gymnasiemässan, ska kolla på massa gymnasium, speciellt thorildsplan som jag vill gå på.


Outfit for school

Kan inte ta mycket bättre bilder eftersom helkropps spegeln är för mörk...

Jackan i street modell: Fått
Jeansen: Hollister
Tröjan: Fått
Strumpor: H&M
Trosor: Gina
Bh: H&M i think


Hår hår hår, hår överallt


Restaurang och gymnasiemässa

Imorn ska man till skolan för att gå en timme på B-språket och sedan åka med årskursen till Älvsjö där vi ska på gymnasiemässan, ska bli ganska så kul hoppas jag. Sen mot kvällen ska jag och några på restaurang och det kommer bli jävligt kul, kommer självklart lägga upp bilder från det då!


Opa Tanya style


Jag har inte alltid mått bra

Det många inte vet är att under en period i somras så mådde jag så dåligt att jag inte gick ut på veckor, jag höll mig för det mesta inne och förstörde mig själv på många sett. För just under bara en månad hände allt på en gång. Min farmor som fått cancer i början av året var bara en sak. Och sedan hände saker då min pappa inte längre ville se mig, då jag och min bästa vän bråkade som värst och mycket annat. Men det var en månad i somras då allt föll ihop.
Min pappa ville inte ha med mig eller min syster att göra, och saker kom fram på dåliga sätt och då när jag behövde alla som mest tog ett "långt" förhållande slut och jag visste inte längre vem jag kunde prata med, tills min morfar ringde en dag och berätta att mormor hade bröst cancer, och då en aggressiv sort.
Då ringde jag till min bästa vän och pratade och sen dess har våran relation förbättras och nu är jag aldrig rädd att säga något till henne. Tanken på att hon ska försvinna skrämmer mig.
Men allt det här fick mig att må så dåligt att jag valde att stanna hemma från skolan.
Många tar inte att ens mormor är sjuk på stort allvar för de vet inte hur mycket hon betyder för mig.
Min mormor har jag bott hos sedan jag var nyfödd och när min pappa aldrig fanns där tog de hand om mig och jag kan säga att de är mina andra föräldrar för att förlora min mormor skulle va som att förlora sin pappa för någon annan. Själv så anser jag mig själv inte ha någon pappa, så om någon frågar mig så är mitt svar rakt på:
-Jag har ingen.

Men jag är glad över att säga att jag mår mycket bättre idag och att min mormor kämpar starkt igenom sin sjukdom.
Förlåt för ett så långt inlägg men det känns skönt att få ur sig det ;)

Träning check

Eftersom det blev strul med gymmet så kanske jag och Sofie inte kommer kunna gymma i år så blir det till vår terminen. Men vi klarar oss, vi tar en stund på bandet så är vi inte helt ur form


Fan vilken vecka

"Slutade" typ skolan nu vi ska skiva en ganska lätt uppgift hemma så fick gå hem :) fast tyvärr så måste vi tillbaka för att gå på B-språket men men vi ska bara kolla på film så så de najs ;)
Fan va skönt och igår sluta vi dessutom 11!

Mitt och Hannas försök till mat


Mot skolan bitches

Försov mig... Som vanligt. Så måste skynda att görs mig helt klar så jag kan dra till skolan skriver om dagen sen puss


Twix!

Slutade 11 idag skönt som fan. Jag och Tanya åt hos henne och nu sitter vi på donken med varsin mcflurry twix, hej paradiset


With Hanna

Med Hanna nu ska äta precis sen drar vi ut en stund. Idag har skolan varit skit, ska prata med mamma och säkert sitta i möte pga två lärare som är störda i huvudet. Ena hatar mig är så jävla orättvis mot mig och blabla orkar inte förklara allt. Andra är bara rent allmänt dum i huvudet och anklagar mig för att ha skrämt eller "hotat" några eller nått orkar inte förklara xd


Toalettdagen

Jag tycker vi tar och firar den internationella toalett dagen!
Dagen är till minne av dem utan toaletter och värdig hygien


Åker snart hem till stan jao

Har precis kollat på baksmällan 2 med Alice, och om någon timme åker jag hem till stan och ska försöka få någon att träffas :p


Helgmys

Framför filmen Green lantern med bästa vän Alice som jag saknat grymt mycket!


I haven't time

Väntar på Alice just nu, hon ska sova här. Är ju på landet har inte vart ät på typ månader så det ska bli jätte kul att få umgås lite med Alice igen, och mormor och morfar med :)


Chips och godis behövs ju till det


Ska äta

Ska äta nu var precis och köpte thai mat så jag skriver snart ;)


Life goes on

Idag så åkte vi efter lunch in til boulevard teatern och såg Hamlet, den var ganska så tråkig så jag somna typ :p
Efter det så var jag med Hanna och vi träffa Anna Kevin och Fredrik och var med dom och de va väl kul :) sen kom Tanya och joina yea...
Annars var dagen ganska så lugn


Nya snygga skor..

Till gymmet


Stadium

Från skolan mötte jag mamma inne i skandalöst där vi gick in och hitta rejält snygga träningskor som jag kan lägga upp en bild på sen ;)
Dagen avslutad med middag på donken!


Redbull, now I'm ready!

Sitter och väntar på att få göra kunskapsprovet för moppe kort och eftersom jag sov 4 timmar inatt har jag hällt i mig en redbull så nu är jag redo ;)


Skolan i 1 h

Sitter i skolan ska bara vara här i typ 30 minuter till sen möter jag Sofie i centrum så åker vi in till centralen och fixar mitt teoriprov som jag hoppas på Gud att jag klarar, annars har jag gjort allt i onödan känns det som!
Plus att inatt sov jag vara 4 timmar, jag och Sofie låg vakna i en timme och försökte sova och det sluta med att vi var vakna till 3 och sen ringde mobilen kl 07:00 och mötte Hanna


MTV EMA

Myser framför tven med Sofie nu och kollar på MTV EMA, saknar Justin Bieber där men men..


Sover hos Sofie till körprovet

Kom nyss till Sofie, ska slagga här tills imorn så att jag vet att hon vaknar och går upp så att hon kan följa med till trafikverket så jag kan göra mitt kunskapsprov till moppekortet yey!
Så det blir fett mysigt att vara med min lilla älskling Sofie hela kvällen och är taggad till MTV EMA!


Idag fyller min alldeles speciella man år!

Graattis hottie!

Kan vara så att Karro också fyller år men jag har bara en sak att säga BACK OFF!


Piiiizza! I hope..

Har vart ute och gått i år med Tanya nu och pratat om lite allt möjligt och nu ska jag in till centrum för att möta mamma och hoppningsvis köpa pizza!


Vakna för nån halvtimme sedan

Ligger i soffan med värdens halsont och huvudvärk så jag vet inte hur jag kommer göra idag, eftersom jag ska träffa Tanya. Fast det är nog hon som ska vara mest rädd.. För att bli smittat ;)


Jag saknar min bästa vän


Skoja bara..

Hon köpte visst godis yippey


Fredag once again

Känns inte som fredag eftersom jag vart hemma hela veckan men nu känner jag att jag börjar bli lite friskare jippi!
Meen mamma är så snål att hon inte kan köpa cola eftersom hon har fått dör sig att jag får i mig för mycket socker, vilket jag inte förstår eftersom jag inte har en enda krona att köpa något och på helger är det ju självklart att man äter godis, kom igen lixom!
Jag får väl äta en mandarin eller nått :/


Dö fågel dö

Fett uttråkad, vart hem från skolan i 3 dagar nu och får typ psykbryt.. Stirrar typ in i väggen.. Och på min tapet finns en fågel, och den ska inte vara där den förstör!


Barndomskärlek= alltid kärlek

Så snygg jag dör!
Om jag hade honom skulle mitt liv vara fullbordat!


Att vara eller icke vara

Varför ska jag vara sjuk för allvar?! Missar typ massa i skolan plus att jag har inte sett några av mina vänner på ett bra tag nu.. Plus att min huvudvärk tar livet av mig! Skjut mig! Jg kan inte ens kolla upp utan att det snurrar till och gör ont FML


Sitting on the bus

Sitter på bussen med Sofie för att fördriva tiden tills vi ska träffa Hanna, vill egentligen hem och bara sova men Sofie var snäll och följde med till körskolan så jag lovade :p

Det jobbiga är att jag verkligen måste plugga men jag har sån huvudvärk och är så trött så jippi


Körskolan + Sofie

Vakna vid 10 idag är hemma från skola. Eftersom jag inte mår helt bra tyvärr , var hemma igår också och hade världens huvudvärk och magvärk :p
Och idag måste jag in till körskolan för att hämta en jävla bekräftelse för min utbildning kul... Mår lixom inte så bra


En apa som liknar dig.. Sofie


Gym Dax att bli biff

Vaknade halv 1 idag och jag och Tanya åt lite frukost och så sen vid 3 mötte jg Sofie och vi drog till gymmet. Ska nämligen börja gymma permanent nu men innan jag får används de roliga maskinerna måste jag och Sofie gå på en genomgång i ca 2 timmar.. Yiippey -.-
Men men sen blire ordentligt gymmande, nu äre löpande och cross men de funkar ;)


Moped here we go

Japp till våren kommer man ha moppe dåra ;)
Gjorde precis klart alla teorigrejer så bara stora provet kvar, om jag klarar det förstås, hört att det ska va lite svårt :/
Men men jag har fler chanser, och eftersom det börjar bli vinter nu så känd det lite onödigt med moppe nu eftersom jag ändå inte kommer kunna köra så längtar till vår !


Im sooo sorry

Hemskt ledsen för dålig uppdatering.. Ska bättra mig, vart lite mycket bara.
Jag kan ju ta och berätta om mitt lov.. Kommer inte exakt ihåg vad jag gjort men i fredags vare "fest" och jag har inte så mycket att säga om den än att det inte slutare så jätte bra..

Sen nu i tisdags vare halloween fest hos Anna och jag kom inte dit förnst kl 11 eftersom jag och några var tvungna att fixa something to drink, sen så tyckte jag iallafall inte att det var så roligt förns nån timme in på festen.
Alla hade ju klätt ut sig och det skulle även jag men en viss person hade sönder mina jävla öron hur man nu lyckas med det, nämner inga namn, Hanna..

Annars under lovet har jag vart med kompisar och firat mamma som fyllde år i onsdags och nu kom jag nyss från Sofie, och imorn ska jag träffa Tanya :D


RSS 2.0