Me today


2013 come at me

Kom till Sofie för ett tag sen, ska fira nyår här, kommer bli hur Awesome som helst. Har köpt raketer och grejer och oxfilé till middag mmmmmhm!
Så självklart kommer jag lägga upp bildr från kvällen och skrivalite mer så ha ett bra nyår nu så se ya!

Varför kan alla inte bara vara vänner??

Livets stora fråga hörni...
Imorn ska jag träffa Sofie, en vän, ah det ska jag. Men varför kan alla inte vara min avänner, varför kan alla inte vara vänner med varandra ...jadu...

Ge alla en stooooor kram!
 

Förlåt förlåt förlåt!

Mitt internet på mobilen har lagt av och jag måste lämna in den... mitt liv är inte värt att leva utan min iphone! D:
Och det är ven därför jag inte bloggat, eftersom alla redskap jag behöver finns i min mobil liksom, om du förstår mig rätt.
Så jag lovar att jag ska bättra på det...
Annars kan jag berätta att jag är hos Tanya och ska sova här så det kommer bli hur kul som helst!
 

4 timmars sömn iallafall

Sov hos Alice idag.. Vi skulle sova i båthuset vilket är lagom mysigt och sen vid 2 halv 3 så skulle vi sova, oh fyyy fan vilken jävla hund, 17 kilos hund som ligger över hela ansiktet, som ligger och sparkar än i ryggen, är omöjlig verkligen omöjlig att väcka och som snarkade som 8 män! Låg klar vaken till kl 7 på morgonen innan jag bestämde mig för att gå hem.. Jag sket i allt, jag satte på mig skorna och gick hela vägen hem i mörkret och mormor och morfar var som tur vakna så jag kom in och somna direkt i mormors säng..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2824055/images/2012/pic_50daeefbddf2b32d25005f2b.jpg" class="image">


Älskar dig min bby


Mysig juldag!

Idag är dagen efter julafton och allt det roliga är över och nu är det ett helt år till nästa.. Lite tråkigt sådär men nu så har man ändå massa julmat kvar och testa sina julklappar, så efter nyår är då man ska sucka.
Idag har jag vart och fikat hos en släkting och nu är jag hos Alice och ska slagga här :)


No shit, Sherlock..


Kommer sakna dig julen

Men god jul på er!


Kalle anka! Nu är det verkligen jul!

Sitter och myser framför tven nu innan maten och kollar på Kalle ankas jul. Kan bara säga att det vore ingen jul utan Kalle.


Goood jul folket

Vaknade 11 idag och åt julgröt med mormor och morfar och nu är det bara massor av förberedelser till gästerna kommer vilket ska bli lite mysigt sådär.
Och jag är lite desperat efter en specifik julklapp som skulle komma till användning nu.
Det är så synd för i år hade jag verkligen inget att önska mig.. Verkligen inget, och alla vägrar ge kontanter, vilket jag aldrig fattat varför, det är ju det ända jag behöver!


Make up

Jag vill så gärna lära mig sminka. Tänkt att kunna göra precis som du vill och att det blir som du tänkt ;)


Julklappsinalagning check

Nu här jag vart och köpt julklapp oh jag tror att den som får den kommer bli aaaldelles till sig ;)


Kommer ihåg när man blev överlycklig så fort man fick stooora paket, ibland sket man till och med vad som var i..


Julklappshandling

Im on my way


Störd katt, jag orkar inte xd


HAHA lol thats so true

 
 
 
 

On landet

Nu är jag här och är så jäkla trött, somna till och med i bilen.. Nu ska jag bara ligga här och bli fet och underhålla mig med att göra fula bilder :)


Jul här kommer jag

Påväg till landet sitter i bilen nu. Ska bli fett skönt att komma från stan ett tag och bara slappna av och träffa min saknade vän Alice! Shit va kul vi kommer ha lääängtar... Sen så blire ju jul och det kan man ju ana att jag ser fram emot. Men sen så har jag även dåligt samvete eftersom mormor hoppats på att jag skulle vara med dem under lovet men jag kan ju inte, jag ska ju till stan och fira nyår med Sofie och andra vänner :/


Tjockt jao vad händer jao

Nu blire fucka ur hör jao ska bli tjockt med kul vi hörs imorn för diska ska jag träffa min mormor och morfar jao


Sitting in the locker jao


Röj kväll med La Maravillosa

Sitter hemma med Tanya.. Vi har haft kul hittills, sminkat varandra med ögonbindel, så jävla bra! Vi har flummat rent allmänt och det är det bästa kvar haha men kul som kommer de bli, kommer antagligen dra ut sen också så vi får se vad som händer då.


Kärlek till er mina trofflor!


Looooov

Äntligen! Jullov, finally! Drog till tc efter skola med Tanya för att köpa underkläder och ett par uuuunderbara tofflor som jag aldrig tänker ta av mig!
Nu ska vi baka och bara fetta oss så hare! 

 

 


Hos Sofie snart föräldrar redovisning... Blir väl kul sådär, ska visa min och min grupp fina Romeo och Julia pjäs som vi filmat, kommer bli lite akward sådär men yålå !


Jag vill bara ha en sån här!!


Hungrig...


Sitter i da skol

Sitter i skolan nu och är taggad till lunch, så jävla hungrig. Sen efter skolan äre vara me Tanya yeeeah!


Vilken boring dag

Har inte gjort nått alls.. Vart på fett dåligt humör pga en sak som jag inte vill ta här så seee ya


Så fina tjejer

Varm choklad ftw


Hammarby backen!

Idag vakna jag vid halv 1 kanske och jag och Tanya åt väääärldens godaste pizza och vi satt mest hemma och tog det lugnt..

Sen åt vi och sedan var set Dax för haaammarbyy backen!
Vi klädde på oss och gick heeela vägen dit och UPP! Sedan blev det jävla fart ner fy fan va kul de var. Roligare kan man inte ha en söndagskväll!

Nu kan man checka av det!


Hold on, hold the fuck on!

Igår var jag på julkonsert med min kusin på 5 år och ja den var inte så rolig om du frågar mig men Emma tyckte det iallafall! Efter mötte jag Sofie och vi satt hos henne och tog det lugnt och prata om allt och alla och dog framför bieber på tv ! Xd

Senare vi 9 träffade jag Tanya och drog till henne och har haft den sjukaste kvällen... Bokstavligt vi kan inte att helt friska ibland.. Kul var det iallafall ❤


Burr

Idag slutade jag en timme tidigare så jag och Hanna stod i centrum ett tag för att ingen av oss ville hem eftersom det var fredag..
Men efter ett tag så hände en sak så vi fick sitta vid Ica i säkert två timmar. När Venne kom gick vi till solariet ett tag och värmde oss lite sen så gick det tid och vi gjorde inte mycket, Hanna hade dragit. Vi var ute ett tag och sedan drog vi hem till Ludde och var där tills kl 7 då jag drog hem och mötte Hanna Oskar och Kai på vägen och snacka med dem ett tag. Mer har inte hänt denna spännande fredagen jippey


Miraki

Gjort en egen religion i skolan och jag är ganska så nöjd med min.. Känner mig dock lite falsk eftersom jag inte målat enhörningen, skam molly!


Kockar.nu

Lagat vegetarisk mat nu med sofie och fan va gött det blev...
Jag vet jätte ointressant men jag vet inte vd jag ska skriva xd


Romeo and Juliet

Sitter i skola nu kom en halv timme sent så jag missa 3ornas luciaframträdande men jag tror jag klarar mig...
Efter skolan hoppas jag på att träffa Sofie HOOOOPPPAS!


Väntar på svanen

Snart ska vi se Svansjön i street dance form xd skoj

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2824055/images/2012/pic_50c87b6ce087c35cfaaf0883.jpg" class="image">


På väg till balett

Med denna outfit jao

Leggings: Vero moda
Linne: Gina
Jacka: nätet
Bh: HM
Trosa: Gina
Strumpa: HM



Borta again

Nu är mitt andra par iPhone hörlurar borta efter en vecka, vad äre som är så svårt att hålla reda på ett par hörlurar,shit xd
Aja får leta imorn hoppas jag hittar dem.
Annars så ska jag sova nu, var ute till 8 med Hanna och Kai och vi gick väl bara runt och dog typ för att det är så kallt så det är skönt att ligga i sängen nu.


Kai partai

Kom nyss hem och har ätit skiit god mat med Hanna. Vi ska kanske träffa Kai och vara hos mig vi får sr vad vi ska göra.. Skriver mer sen puss


I have a crush!

Kääärlek


Appen is going

Kom nyss hem snackar med Sofie i luren och sitter och trycker i mig mat för jag är så hungrig.
Annars var det so prov i morse, men jag troooor det gick bra hoppas! Men jag ska äta med nu byee!


Bugg i appen

Förlåt men jag har haft jätte svårt att blogga som vanligt eftersom blogg appen inte har funkat men så fort den funkar igen blir jag lika aktiv som förr xd

So prov FML

var med Tanya idag och pluggade och pratade minnen HAHAHA.
Nu däremot efter att ha duschat och så har jag pluggat i en timme för att kunna skriva fusklappen på 10x10 cm till morgondagens so prov... Säger bara det här, jag ser inget och har skrivit lite för mycket om vissa saker... Jaja önska mig lycka till :)
 
 

Fucka ur!

 
 
 
Igår måste vart den längsta dagen ever känns som söndag idag! Jag och Tanya slutade redan vid halv 1-1 så vi fixade oss lite och så sen vid 7 åkte vi till Alby och mötte upp Adnan, och lite senare Jocke. Vi var ute i typ två timmar sedan fucka vi ur hemma hos Jocke. Kul vare iallafall!  
 
 
 
 

Nu är det jul här i vårt hus

Jahapp då har man klätt granen och städat inför julen, trivs som fan med det! Annars så måste jag plugga håller på att avlida av stress fy fan så jag tänker gå vidare med mitt liv nu.


Trött

Jäklar vilken dag. Blötare kan man inte bli. Har hamnat i snön antal gånger idag så lite förstörd är man.. Och trött! Somnar nog tidigt idag, och jag måste plugga men oooorkar inte :/ orkar inte ens skriva mer så byyyye


Ge mig


Sitting and waiting på Tanya

Sitter och väntar på Tanya i hennes trappuppgång. Fy fan vilket väder, man kan knappt ta sig fram.. Hoppas de slutar innan jag ska hem :/


Strömavbrott

Har vart strömavbrott i 3 timmar och heeeela bagis var svart. Kunde inte se ett skit, och min lur har hållt på att ladda ur så jag har använt den sista el som fann i min laptop. Precis när mamma kom hem kom elen tillbaka så yey. Fast ganska mysigt var det.


Tömd på blod

Nu har jag vart hos läkaren, var tvungen att ta blid prov , och jag brukar klara sprutor ganska bra men då när det gäller snabba smärtfria och då det kommer in i kroppen inte ut. Och läkaren tog nu 4 jävla provrör med mitt blod uuuusch!


Menstruation och vårdcentralen

Gick hem från skolan efter matteprovet eftersom jag hade vääääärldens mensvärk och nu kommer det och går. Så jag ska ta det lugnt, sen vid två möter jag mamma och går till vårdcentralen för jag ska mäta massa värden och skit och se om jag har nå fel som gör att jag alltid är trött eller nått xd


Best movie ever

Så synd att serien är slut nu vet ska jag nu ta vägen lixom. Aja grym var den iallafall, se den om ni inte har det!


Sitter in the galleria

Träffade Tanya vid 3 och vi åkte in till stan där jag åt lite och nu väntar vi på att klockan ska bli 18:10 då BREAKING DAWN börjar, fett taggad på avslutet!
Nu sitter vi i gallerian som skydd för kylan och leker med ipads , roligare kan man inte ha.

Nk ftw


Tv mys

Tv mys med mamma och choklad moss, fast helt ärligt jag är ganska så uttråkad..


Vinter in my heart!

Asså seriöst vintern är wonderful! Saknar landet, vi brasan.


Breaking dawn part 2

Here i come. Imorn med Tanya bästa vän :) om inget dyker upp men det hoppas jag det inte gör.


Har tråkigt

Men nu ska vi köpa thaaaaai


Im going home to my thai

Hos Tanya nu vakna för ett par timmar sedan och nu väntar vi på att Tanya och hennes föräldrar ska åka iväg till nått öppet hus och då ska jag ta mig hem i min ensamhet, :/


RSS 2.0